petek, 21. junij 2013

KONČNO MI JE JASNO, ZAKAJ SEM TAKO DRUGAČNA!

KER RAZMIŠLJAM DRUGAČE.
 
Ker mi je največja, iskrena želja ŽIVETI SVOJE POSLANSTVO.
Če ne bo uspelo meni postaviti vzgleda, kako bom k temu usmerjala svojega sina
in potem vnuke in vse tiste, ki mi zaupajo?
 
 
To je KLJUČ za prelom paradigme, to je predrznost, da zmoreš bolj verjeti v svoj občutek kot večinsko mnenje. Verjamem v tiste, ki so pokukali čez ograjo svoje parcele, odživeli dosti zgodb znotraj ene, spoznali neskončno ljudi, se raztreščili na mnogo koščkov in sestavili nazaj, se zrcalili v mnogih očeh in tvegali spreminjati perspektivo.
Brale ste o tem v Uglašeni, ko ste z mano potovale po vulkanih in slapovih, skozi džunglo in puščavo, skozi indijanske modrosti, čez dimenzije uma in vijuge podzavesti, po vetru zaupanja in plamenih strasti. Do življenja. Predvsem do Življenja.

Še vedno imam nekaj izvodov knjige, če jo želite ob sebi. Baje je dobra prijateljica. Gospodične in gospe, poslovnice in mame, študentke in babice mi z iskrami v očeh šepetate:

»Preden sem prebrala Uglašeno, sploh nisem slutila, kako zelo sem jo potrebovala.« J
Uglašeno čutite in utripate in hrepenite, ker tudi ve poznate svojo divjo žensko naravo in vonj po svobodi. Morda je spomin globoko zakopan, morda se ga spomnijo samo še celice, odkar smo v zgodovini duše iz tega ali onega bolečega razloga zapečatile svojo RESNICO.

Brale ste o tem v Milosti, kjer se skozi burno zgodbo Vala in Mije zrcalijo nianse, ki ločijo duhovnost do njenega nasprotja, iluzije. Začutile ste, kako zelo močen je treba biti, kako zelo ZAUPATI sebi in Bogu, da razpustiš dogme ustaljenega sveta, se podaš v neznano, greš tam do konca, nekega dne pa se zbudiš v zavedanje, da tudi to še NI TO. Svet se spet sesuje.
Minevajo leta, stvari se dogajajo, strahovi projicirajo v realnost, da sprožijo preobrazbo tistih delov osebnosti, za katere je prišel pravi čas. Druga država, diametralno nasprotna dejavnost od vsega prej, nov partnerski odnos, četrti tuj jezik, pospešen poslovni tempo, ogromno kilometrov, izzivi izven domišljije. Nekoč bo zagotovo knjiga!

Pomagalo mi je dejstvo, da ničesar ne moreš prehitevati in enostavno je treba zdržati do konca. Trud se splača samo, če vztrajamo. Hvaležna sem, da sem si ponovno drznila zaupati v Ljubezen in preživela njeno brušenje.
Še dobro, da sem prej brala prave knjige in se učila od pravih ljudi, tudi o tujosti in osamljenosti, ki sta sestavni del vsake preobrazbe. Nadgraditi se vsakih nekaj let oz. se preleviti v svojo izboljšano verzijo ni enostavna vaja, niti ne kotira visoko na lestvici splošne popularnosti.

Hvaležna sem, da so me ob pravem trenutku našle šamanske karte Iskanje vizije in Karte zdravljenja, pri katerih sem prispevala samo prevod in izdajo preko svoje založbe. Sem njihova večna učenka in lahko z vami podelim predvsem to, kako so pomagale meni in kako bodo pomagale vsakomur, če iskreno želi zaživeti svojo resnično poslanstvo.
Hvaležna. Hvaležna. Hvaležna.

Ker me je še VEDNO tako ali drugače rešila divja ženska narava, neugasljiva iskra, ki jo POZNAM, prebudi pa jo moje lastno zaupanje vanjo, spomin na svobodo in brezmejnost, ki sem jo že živela. Poznam svežino nove dimenzije, ko se preboj končno zgodi! Seveda rabi svoj čas in spet – hvaležna sem za potrpljenje, ki ga včasih nisem poznala v sebi in je bilo moja najšibkejša točka. Potrpljenje pridobiš po-trpljenju in pri meni žal res ni šlo nič drugače.
TODA!

Življenje me lomi, vendar ne zlomi. Zadnje dni se mi po dolgem času spet ježijo dlake od radosti in to večkrat na dan, predvsem ob druženju z novimi ljudmi, ki mi vstopajo v življenje in vem, da ne prihajajo po naključju in da bo vse OK. Stvari se končno postavljajo na svoje mesto.
Čutim Sebe vsak dan bolj. Korenine in krila in vonj po divjem. Vonj po Ženski.
Meastična spoznanja o tem, ZAKAJ JE SMISELNO ZAŽIVETI SVOJE POSLANSTVO in KAKO TO NAREDITI, vam zaupam v kratkem J.

Recimo 27.6.2013 ob 19h v hotelu Piramida? 
Art kavarna je rezervirana za nas in srečale se bomo, če potrdite, da želite doživeti prenovljeno Meo.
 
P.S. Pogrešala sem vas. Pogrešala sem Sebe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar